Uit

Zorgpartners Midden-Holland steunt de Voedselbank en Non-foodbank Gouda en omgeving met een donatie ter waarde van € 5.000,-. Op 22 april 2015 hebben Stienet Bonefaas en Gert Veldhuizen, namens het management van Zorgpartners, dit bedrag overhandigd aan de heer Dries Nagtegaal van de Voedselbank en de heer Hans Noman van de Non-foodbank.

Medewerkers en vrijwilligers hebben de donatie samen tot stand gebracht door de waarde van hun kerstpakket te doneren, of door vrijwillig een financiële bijdrage te geven aan een van de goede doelen die Zorgpartners steunt. De Voedsel- en Non-foodbank Gouda is sinds een aantal jaar een van deze doelen. Met het bedrag kunnen bijvoorbeeld spullen gekocht worden waarmee de voedselpakketten worden gevuld of bijdragen aan het mogelijk maken van de Voedsel- en Non-foodbank als organisatie.

‘Wij zijn er blij met de samenwerking met Zorgpartners’, geeft de heer Nagtegaal van de Voedselbank aan. ‘Alleen samen kunnen we de activiteiten van de Voedselbank en Non-foodbank blijven organiseren voor mensen die het financieel minder makkelijk  hebben.’

Op de foto: Stienet Bonefaas en Gert Velhuizen van Zorgpartners en de heer Nagtegaal en Noman van de Voedselbank en Non-foodbank Gouda. Fotografie: Martin Droog.

ZP-220415-CHEQUE-1-M