Opbrengst kalender voor Voedselbank Gepost november 16, 2015 door Redactie

Uit

Leden van de Lionsclub Gouda zetten zich in voor verschillende goede doelen. Ze hebben het initiatief genomen voor de verkoop van een kalender; de opbrengst hiervan is voor de Voedselbank Gouda en omstreken. Bij de overhandiging van het eerste exemplaar aan burgemeester Schoenmaker gaf Hugo van den Hoek Ostende, president van de Lionsclub Gouda, aan: “Als je een kalender koopt, doe je dat omdat je de foto’s mooi vindt. We bedanken Marianka Peters dan ook ontzettend voor haar belangeloze inzet. De foto’s geven een prachtig beeld van Gouda.”

Henk Mulder, president van de Lionsclub Gouda Bloemendaal: “De twee Goudse Lionsclubs werken nauw samen. Dat geldt niet alleen voor deze kalender, maar ook voor de organisatie van het sponsordiner op 5 november door leerlingen van het ID College en De Goudse Waarden.”

Dries Nagtegaal, voorzitter van de Voedselbank Gouda en omstreken geeft aan heel dankbaar te zijn voor alle activiteiten die Goudse organisaties en bedrijven ontplooien om mensen in armoede te ondersteunen. Hij nam de opbrengst van de kalender – maar liefst 2000 euro – op 16 november in ontvangst.

IMG_2136