Woensdag 11 januari kreeg de Goudse Voedselbank bezoek van een delegatie van Zorgpartners Midden-Holland; om precies te zijn de Stichting Goede Doelen Zorgpartners. In het nieuwe onderkomen was het nog niet eerder tot een bezoek gekomen, dus er viel veel te zien en bij te praten. 

Door de jaren heen heeft deze stichting zich gemanifesteerd als een trouwe donateur van de voedselbank. In de verschillende behuizingen van Zorgpartners Midden-Holand worden ook met grote regelmaat inzamelingsacties gehouden, die bij de voedselbank meer dan van harte welkom zijn.

Namens Stichting Goede Doelen Zorgpartners waren er vier afgevaardigden: Dick van Duijn (lid Raad van Bestuur), Stienet Bonefaas (Manager Facilitair & Inkoop), Gert Veldhuizen (Directeur Ronssehof) en Arie Pieter van Dijk (senior communicatie-adviseur). Ze werden ontvangen door een aantal bestuursleden van de Goudse Voedselbank, waaronder voorzitter Dries Nagtegaal en Andries Joling, de stuwende kracht achter de totstandkoming van het nieuwe onderkomen van de voedselbank aan de Noordpool 2.

Na de (deels hernieuwde) kennismaking, werd er gesproken over het wel en wee van beide organisaties, de wijze waarop er naar de toekomst wordt gekeken en hoe op toekomstige uitdagingen wordt geanticipeerd. Hierna volgde een rondleiding door het gebouw onder leiding van loodscoördinator Aart Snijders. Hij vertelde over de verwerving van het voedsel, de opslag ervan en de distributie aan de klanten via het nieuwe winkelconcept. De gasten toonden zich zeer geïnteresseerd en waren onder de indruk van het belang en de werkwijze van de Goudse Voedselbank. Het was een waardevolle bijeenkomst.