Net als vorige jaren hebben de twee Goudse Plus-filialen, Plus-Koornneef en Plus-Van Ee, ons verrast met boodschappenpakketten. Per filiaal kwamen er 50 binnen, dus 100 in totaal. Aan de actie hebben vele klanten deelgenomen door zegels te sparen. Bij elke €10 aan boodschappen werd een zegel cadeau gegeven en 75 zegels waren goed voor een boodschappenpakket. Om het aantal van 100 volle dozen te halen, deden de filialen zelf ook nog een duit in net zakje.

In de voedselpakketten zit een variëteit aan houdbare producten, waar onze cliënten weer een tijdje mee vooruit kunnen. Wat fijn dat Plus hier een jaarlijkse traditie van maakt. Het wordt zéér gewaardeerd in deze zware tijden van vluchtelingenstromen, stijgende inflatie en dure benzine- en energieprijzen. Daarom grote dank namens ons allen.

Ad Verkleij (links) en Aad Agten (rechts), beiden medewerkers van de Goudse Voedselbank, nemen in onze distributiehal de 100 boodschappenpakketten in ontvangst van Steef Viergever, Remco van Ee en Mark Modderkolk.