Bij de Goudse Voedselbank waren we al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werden we met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur aan ons gaat verbinden.

De elektrische bestelbus is voor de voedselbank hard nodig. Binnenkort worden dieselauto’s immers geweerd in de Goudse binnenstad, waardoor onze hulpinstantie haar werk niet meer zou kunnen verrichten. Inmiddels is de nieuwe elektrische bus aangekocht, gearriveerd en reeds in gebruik genomen.

Stubbe Logistiek mag zelf niet elektrisch rijden

Door de aard van het werk van Stubbe Logistiek, namelijk het vervoer van ADR-stoffen, is het voor dit bedrijf zelf uitgesloten om elektrisch te gaan rijden. Dat zou te gevaarlijk zijn en is dus verboden. Om toch een steentje bij te dragen aan een beter milieu steunde Stubbe Logistiek de Goudse Voedselbank bij de aankoop van de elektrische bestelbus. Het mag duidelijk zijn dat wij zeer blij en dankbaar zijn met deze steun.

Op de foto: Peter van Vliet, directeur bij Stubbe Logistiek (rechts), schudt de hand van Aart Snijders (links), loodscoördinator bij de Goudse Voedselbank. Achter hen staat de zojuist gearriveerde nieuwe elektrische auto, die mede door de hulp van Stubbe BV aangeschaft kon worden.