Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland zamelde van donderdag 30 mei tot en met donderdag 6 juni 2024 houdbare producten in voor de cliënten van de voedselbank in Gouda. Daarvoor werden bij de recepties van de centra en organisatie-onderdelen van Zorgpartners kratten geplaatst, waarin de meegebrachte verpakte producten konden worden verzameld. Het zijn maar liefst zestien volle kratten geworden. Wat een mooi aantal!

De kratten bevatten houdbare producten zoals blikken soep, potten jam, pakken appelsap/sinaasappelsap, pannenkoekenmeel, toiletpapier en wasmiddel, kuipjes boter voor op de boterham. Het zijn stuk voor stuk producten die de cliënten van de voedselbank goed kunnen gebruiken.

Graag willen we, mede namens onze cliënten, alle donateurs bij Zorgpartners heel hartelijk bedanken voor hun goedgevigheid en de Stichting Zorgpartners Goede Doelen Midden Holland vanwege hun mooie initiatief en organisatie van deze actie.

Op de foto: vrijwilliger Joop Streefkerk sorteert de producten uit de zestien kratten, die door de medewerkers en bewoners van Zorgpartners zijn gedoneerd.