We zijn erg verheugd dat zich weer een aantal kerken in de regio heeft aangemeld om deel te nemen aan de kerstinzamelingsactie voor onze voedselbank op 11 en 12 december 2021. We hopen op een enthousiaste deelname van de kerkleden, mede omdat door de coronamaatregelen een eerdere inzamelingsactie bij twee grote supermarkten afgeblazen moest worden. Daardoor dreigen er nu tekorten aan voedsel, iets wat we ten alle tijden proberen te voorkomen: “We laten onze cliënten niet met honger de kerstdagen ingaan”.

Alle producten zijn daarom welkom, maar de producten die we met name graag zouden ontvangen om voor onze cliënten een mooi voedselpakket te kunnen samenstellen, zijn:

jam, hagelslag, pasta, conserven in blik, soep in blik, pastasaus, pannenkoekmix en pannenkoekenmeel, beschuit, crackers, babyverzorgingsartikelen, wasmiddelen, douchegel, tandpasta en tandenborstels.

Gevers mogen ervan verzekerd zijn dat alle producten bij medemensen in hun regio terecht komen; huishoudens die het momenteel allemaal keihard nodig hebben. Daar staan de 60 vrijwilligers van onze Goudse Voedselbank volledig voor in.