Bij de drie Goudse Hoogvliet-vestigingen werd van 6 tot en met 30 maart een inzamelingsactie gehouden voor de Goudse Voedselbank. Dit in het kader van zowel ramadan als Pasen. Klanten konden één of meerdere producten extra kopen en deze na de kassa achterlaten in een depot van de voedselbank.

Dagelijks werd het voedsel opgehaald door de chauffeurs van de voedselbank. Het zwaartepunt van de actie lag op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Op die dagen werden de Hoogvliet-klanten persoonlijk benaderd door vrijwilligers van de voedselbank om mee te doen aan de actie. Ze kregen dan een verlanglijstje overhandigd bij binnenkomst.

Gedurende de hele periode zijn er maar liefst 141 kratten met voedsel opgehaald en 182 euro in contanten. Komende weken zullen deze producten aan de ongeveer 300 huishoudens (900 cliënten) van de voedselbank uitgegeven worden. Graag wil de Goudse Voedselbank alle klanten, het meehelpende Hoogvliet-personeel en de 40 eigen vrijwilligers bedanken voor dit fantastische resultaat. Onze klanten zijn er bijzonder blij mee.