Keer op keer werden we de afgelopen weken verrast door giften en donaties van particulieren, bedrijven, organisaties, stichtingen en kerken; deels geheel onverwacht. Wat ontzettend fijn om te zien hoe de voedselbank leeft onder brede lagen van de bevolking. En wat geweldig dat al die mensen in deze donkere dagen ook aan hun medemensen denken. We werden er bijna verlegen van.

Het mag duidelijk zijn dat wij al deze giften en voedseldonaties in grote dank aannemen. Nederland maakt zware tijden mee en ook wij merken dat bij de voedselbank. Het aantal huishoudens dat een beroep op ons doet, is in een paar maanden tijd gestegen van 250 naar 350. De aanvoer van voedsel is daar echter sterk bij achtergebleven. Dat gat moet dus gedicht worden en juist daarom zijn we zo verguld met uw giften. Weet dat het het allemaal terechtkomt bij de mensen die het het hardste nodig hebben; er blijft niets aan de strijkstok hangen. Al onze vrijwilligers werken geheel gratis voor dit goede doel.

Graag willen we alle donateurs en vrijwilligers, die ons het afgelopen jaar zo geholpen en gesteund hebben, daarvoor ten zeerste bedanken. Vele malen dank zelfs, want zonder u was het allemaal niet gelukt.

Wij wensen iedereen gelukkige kerstdagen en een heel mooi uiteinde van dit jaar.