Nieuws

Inzamelactie Jumbo en Lidl Sportlaan Gepost november 9, 2019 | Getagd:

Uit

Op 14 december is er een inzamelactie voor de Voedselbank Gouda en omstreken bij de Jumbo en de Lidl aan de Sportlaan in Gouda. U helpt

Lees meer »

Uit

Het afgelopen jaar hebben allerlei partijen, waaronder de Voedselbank Gouda en omstreken, gewerkt aan het Convenant Goudse Standaard.

Gezocht: Sinterklaascadeaus Gepost oktober 17, 2019 | Getagd:

Uit

Allerlei (speelgoed)winkels hebben prachtige boekwerken met cadeausuggesties voor 5 december. Kinderen omcirkelen wat ze graag willen hebben.

Rabo ClubSupport Gepost oktober 12, 2019

Uit

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank en deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Hollandse IJssel stelt dit jaar € 125.000,- beschikbaar.

Uit

‘Hollandse IJssel in beweging’. Dat is de naam van een sportieve dag die de Rabobank organiseert op 14 september 2019.

Taallunch Gepost juli 14, 2019 | Getagd:

Uit

Op 2 en 3 september is er een taallunch. Van harte welkom!  

Uit

De Voedselbank Gouda en omstreken is er voor mensen die tijdelijk wat hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze door een ziekte, scheiding of werkloosheid weinig

Lees meer »

Uit

Op 25 mei was er een inzamelactie voor de Voedselbank Gouda en omstreken in winkelcentrum Bloemendaal. De opbrengst was 103 kratten en 173,15 euro in contanten.

Lees meer »

Sponsorloop jeugdclubs Pauluskerk Gepost mei 15, 2019 | Getagd:

Uit

De Goudse Pauluskerk heeft vier jeugdclubs. Twee daarvan, Tabitha en Rondom 11, hielden een sponsorloop. De opbrengst daarvan was voor de Voedselbank Gouda en omstreken!

Lees meer »

Uit

In 2015 verzamelden diaconaal consulent Joyce Schoon en Miranda van Elswijk van de Voedselbank  gratis en goedkope adressen in Gouda. Deze adressen kwamen in het

Lees meer »