Uit

10 december j.l. waren de Radio 538-dj’s Coen, Sander en Frank bij Beau van RTL-4 te gast om te vertellen over hun actie Missie 538. Ze zijn geraakt door de armoede zo dicht bij huis; bijna één miljoen Nederlanders leven namelijk onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Radio 538 nu in actie. Van 14 tot 18 december a.s. hebben de Radio 538-dj’s maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. De hele programmering van Radio 538 wordt ervoor omgegooid en alle presentatoren doen eraan mee.

Zo zullen sommige Radio 538-dj’s tijdens Missie 538 het land ingaan, op zoek naar mooie en bijzondere verhalen van klanten, vrijwilligers en luisteraars die een eigen Voedselbank-actie zijn gestart.

Kijk en luister alle hele dagen live mee op 102 FM, via de gratis 538-app, TV-538 de gratis 538-app, TV 538 (overal te zien op kanaal 538), JUKE,  je digitale DAB+ radio of gewoon hier online op 538.nl.

Steun jij ook Missie 538?  Voor 5 euro help je al een gezin aan een voedselpakket. Vraag een betaald plaatje aan bij de dj’s van Missie 538 en jouw donatie komt via de Voedselbank als eten en drinken bij de mensen terecht die het het hardste nodig hebben.

Vier van de deelnemende dj’s in opvallende actiekkeding