Gift van Gouda Raakt sociaal Gepost december 12, 2018 door Redactie

Uit

In 2012 en 2013 kreeg de Voedselbank Gouda en omstreken 2439,60 euro van de Goudse Twirls: vijf vrouwen die zich inzetten voor allerlei goede doelen. Zo organiseerden ze een dansavond in So What en verkochten ze warme chocomel, glühwein en soep tijdens Gouda bij Kaarslicht. Ook zamelden ze schoolspullen in om ook brugklassers die afhankelijk waren van de Voedselbank een goede start te geven op de middelbare school.

In 2014 gingen de Goudse Twirls verder als Gouda Raakt sociaal en kwamen er acties voor Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, inloophuis De Gele Linde en het Leef-/ Leerhuis De Regentes van Siriz.

Onlangs heeft Gouda Raakt via Facebook bekendgemaakt te stoppen met deze activiteiten: “Drukke gezinslevens, banen en ‘ideeënmoe’ zijn redenen voor het beëindigen van de werkzaamheden. Hoe jammer we het ook vinden, de koek is gewoon op. De dames van Gouda Raakt gaan de komende maanden gebruiken om de activiteiten netjes te beëindigen. We zullen de balans opmaken en nog één keer mensen blij maken. Al het geld dat nog op onze rekening staat zal gaan naar Goudse goede doelen.”

De Voedselbank Gouda en omstreken ontving maar liefst 550,00 euro! Dames van Gouda Raakt, bedankt voor al jullie steun de afgelopen jaren!