Gezocht: bestuurslid Communicatie & PR Gepost mei 30, 2019 door Redactie

Uit

De Voedselbank Gouda en omstreken is er voor mensen die tijdelijk wat hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze door een ziekte, scheiding of werkloosheid weinig te besteden hebben. Iedere week deelt de Voedselbank ruim 300 voedselpakketten uit. De producten hiervoor komen van allerlei winkels, bedrijven, organisaties en particulieren. Ook organiseren onder meer winkelcentra, kerken en scholen inzamelacties.

De Voedselbank Gouda en omstreken is op zoek naar een bestuurslid Communicatie & PR. Je schrijft persberichten voor de lokale media, bezoekt activiteiten die voor de Voedselbank worden georganiseerd en houdt de website en het Twitteraccount bij. Verder zorg je voor een nieuwsbrief. Ook ben je mede-organisator van het sponsordiner dat de Goudse Lionsclubs eens per twee à drie jaar organiseren voor de Voedselbank.

Gemiddeld ben je hier een dagdeel per week mee bezig. Het gaat om vrijwilligerswerk.

Heb je belangstelling? Neem contact op met Miranda van Elswijk via mirandavanelswijk@gmail.com of 06-38232446.

Meer informatie over de Voedselbank Gouda staat op deze site. Voor algemene informatie over voedselbanken kun je kijken op https://www.voedselbankennederland.nl/, de website van de landelijke vereniging waarbij de Voedselbank Gouda is aangesloten.