Muziek aan de Plas

jun

09

Tijd: 17:00
Locatie: Roei & Zeilvereniging “Gouda”, Notaris d’Aumerielaan 35, 2811 HS in Reeuwijk

Op 9 juni 2018 is Muziek aan de Plas in Reeuwijk. Dit is een gezamenlijk initiatief van de serviceclubs Rotary Club Reeuwijk en Lions Club Gouda-Reeuwijk. Met het organiseren van dit evenement worden fondsen opgebouwd om goede doelen te ondersteunen. Dit jaar zet Muziek aan de Plas zich in voor de Voedselbank Gouda en omstreken.

Muziek aan de Plas

De Rotary Club Reeuwijk en Lions Club Gouda-Reeuwijk zetten zich al jaren in voor hun omgeving, onder andere voor de kwaliteit van het Reeuwijkse plassengebied.  In 2014 was het Hospice Midden Holland te Gouda het goede doel en in 2016 was dat zwembad De Fuut in Reeuwijk. In 2018 is de opbrengst van Muziek aan de Plas voor de Voedselbank Gouda en omstreken. Deze zal worden geïnvesteerd in een koelwagen voor transport van supermarkten naar de uitgiftepunten. Iedere week stellen vrijwilligers van de Voedselbank Gouda en omstreken zo’n 350 voedselpakketten samen. Deze zijn bedoeld voor mensen die tijdelijk wat steun kunnen gebruiken, om wat voor reden dan ook. De producten voor de pakketten komen bij allerlei bedrijven, particulieren en organisaties vandaan, bijvoorbeeld vanuit inzamelacties in winkelcentra en kerken. Daarnaast kunnen vrijwilligers van de Voedselbank producten ophalen bij supermarkten. Voor het transport van deze artikelen is een koelwagen nodig.

9 juni 2018

Muziek aan de Plas is op 9 juni 2018 van 17.00 uur tot 22.30 uur bij Roei & Zeilvereniging “Gouda”, Notaris d’Aumerielaan 35, 2811 HS in Reeuwijk. De Hermes House Band treedt op en tijdens de afterparty vanaf 22.30 uur zorgt DJ Rens voor de muziek. Meer informatie staat op www.muziekaandeplas.nl. Toegangsbewijzen € 35 p.p. voor een bootplaats en € 25 voor een walplaats. Deze kunnen via de site worden geboekt. Daarnaast is de organisatie op zoek naar sponsors. Als u het evenement en daarmee de Voedselbank Gouda wilt sponsoren, kunt u contact opnemen met de organisatie via info@muziekaandeplas.nl.
De circa 55 leden van de Rotary en Lions clubs werken belangeloos onder verantwoordelijkheid van de Stichting Muziek aan de Plas Reeuwijk aan de organisatie van dit evenement.