Cadeau-abonnementen van bibliotheek Gepost januari 19, 2017 door Redactie

Uit

Op 19 januari bracht Alex Hamer van de Bibliotheek Gouda tien cadeau-abonnementen voor cliënten van de Voedselbank.

Help om nog meer cadeau-abonnementen te realiseren! Op http://www.bibliotheekgouda.nl/speciaal-voor/donateurs.html staat hierover:

“Niet voor iedereen is het mogelijk om op deze wijze te leren en zich verder te ontwikkelen. Een op de zes Goudse huishoudens leeft van net boven de bijstandsnorm. Deze Gouwenaren dromen ook graag weg bij die nieuwe bestseller, lezen hun kinderen graag voor uit een mooi boek of willen gebruik maken van een pc. Maar zij kunnen het zich niet altijd veroorloven lid te zijn van de bibliotheek; dé plek waar dit allemaal mogelijk is.
Samen met jou kunnen we dit wel mogelijk maken. Zo maken we Gouda nog slimmer, socialer en creatiever, zodat iedereen goed toegerust is voor de eisen die onze hedendaagse samenleving stelt. Wat ons betreft mag er niemand buiten de boot vallen.

Hoe kan je helpen?
Doneer en draag bij aan een lidmaatschap op de Bieb, een Cadeaulidmaatschap
Je bent al donateur vanaf €2,50
Hoe meer mensen meedoen des te meer Gouwenaren we blij kunnen maken met een lidmaatschap op de Bibliotheek. Elke €2,50 is dus mooi meegenomen. Als er 20 mensen €2,50 doneren dan kunnen we 1 lidmaatschap cadeau geven, hoe meer donateurleden hoe groter het resultaat!
Doneren van een kwart tot dubbel lidmaatschap of meer…
Wil je het groter aanpakken dan kan je kiezen voor het VIP donateurschap. Hiermee geef je 2 lidmaatschappen cadeau t.w.v. €49,50. De Bibliotheek schenkt er een derde bij, zo doneer je 3 lidmaatschappen! Word je VIP donateur dan nodigen we je ook uit voor een speciale activiteit rondom het donateurslidmaatschap.”

DSC_1075