Bestuursleden gezocht! (nu en op termijn) Gepost mei 19, 2018 door Redactie

Uit

De Voedselbank Gouda en omstreken heeft een bestuur dat bestaat uit zeven mensen. Zij zijn verantwoordelijk voor het algemeen beleid en de totale organisatie. Om het bestuur ook de komende jaren op sterkte te houden, zijn we nu en op termijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wilt u deel uitmaken van een leuk team met afwisselende werkzaamheden? Heeft u een HBO werk- en opleidingsniveau? En heeft u (bestuurlijke) ervaring op terreinen als HRM, financiën, logistiek, organisatie, vrijwilligersmanagement, communicatie, voedselveiligheid of een ander relevant vakgebied, dan zijn wij op zoek naar u!
Het betreft vrijwillige bestuursfuncties zonder geldelijke beloning. Heeft u belangstelling? Neemt u dan contact met ons op via voedselbank.gouda@gmail.com.

De Voedselbank Gouda en omstreken
De Voedselbank Gouda brengt vraag en aanbod bij elkaar. De vraag naar voedsel komt van mensen die van zeer weinig geld moeten rondkomen. Het aanbod van voedsel komt van allerlei bedrijven en particulieren. Meestal is er – dankzij onze sponsoren – voldoende aanbod van levensmiddelen, maar uiteraard zijn we altijd blij met initiatieven van particulieren, bedrijven, scholen, kerken en andere instanties en organisaties om het pakket voor cliënten completer te maken.

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.
De Voedselbank Gouda staat open voor alle mensen in haar werkgebied: iedereen uit Gouda, Reeuwijk, Bodegraven en Moordrecht is bij ons welkom.

De Voedselbank Gouda en omstreken is ANBI-gecertificeerd en is aangesloten bij de landelijke Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Meer informatie over de Voedselbank Gouda en omstreken (zoals onze statuten, jaarcijfers en activiteiten) vindt u op deze site.

We stellen het uiteraard zeer op prijs als u deze oproep wilt delen binnen uw netwerk!