Zorgpartners steunt Voedselbank Gouda Gepost april 3, 2014 door Redactie

Uit

PERSBERICHT

Gouda, 3 april 2014

Zorgpartners steunt Voedselbank Gouda

 Zorgpartners Midden-Holland steunt de Voedselbank Gouda en omgeving met een donatie ter waarde van € 8.000,-. Op 3 april 2014 heeft Humphrey Versloot, voorzitter Raad van Bestuur van Zorgpartners deze donatie samen met de heer Kees Leeflang, directeur De Knegt & Leeflang, overhandigd aan de Voedselbank.

Medewerkers en vrijwilligers hebben de donatie samen tot stand gebracht door de waarde van hun kerstpakket te  doneren aan een van de goede doelen die Zorgpartners steunt. De Voedsel- en Non-foodbank Gouda en omgeving is een van deze doelen. Met de firma De Knegt en Leeflang, leverancier van de pakketten, is de donatie mede mogelijk gemaakt. Met het bedrag kunnen bijvoorbeeld spullen gekocht worden waarmee de voedselpakketten worden gevuld. Ook levert Zorgpartners de Voedselbank maaltijden van GouweCuisine voor de voedselpakketten. ‘Wij zijn erg blij met alle hulp die we krijgen van organisaties zoals Zorgpartners’, geeft Gerrit Brinkman van de Voedselbank aan. ‘Het is mooi dat we gezamenlijk kunnen optrekken voor mensen die het financieel minder makkelijk hebben.’

ZP-020414-VOEDSEL-3-m

 

Op de foto: dhr. Brinkman en dhr. Brand van de Voedselbank, dhr. Leeflang van De Knegt & Leeflang en dhr. Humphrey Versloot van Zorgpartners Midden-Holland. Fotografie: Martin Droog.

Meer informatie:

Abigaël Blootens, contactpersoon

T: (0182) 72 37 24

Zorgpartners Midden-Holland

Zorgpartners Midden-Holland bestaat uit een netwerk van 18 centra, midden in het groene hart van Nederland. Zorgpartners heeft een heldere visie op wonen, welzijn en zorg die mensen en hun verschillen als uitgangspunt neemt. De dienstverlening is afgestemd op de behoeften van de klant in welke leefomgeving dan ook: bij de mensen thuis of in de centra.